четверг, 7 февраля 2013 г.

картинки обряда колядування дівчатами

Введите символы, изображенные на картинке

Получать горящие туры по почте

Получать новые комментарии к статье на email

Пд час свята гортиме вогнище, бля якого вдвдувач музею зможуть згртися. Ласкаво Просимо! Адмнстраця

Цього ж дня вдбудеться фнал Всеукранського дитячого конкурсу рздвяних зрок, оголошеного музем та будуть визначен переможц. Зрки, виготовлен його учасниками виставлен у школ початку ХХ столття с. Лоташеве Черкасько област. Там також експонуться Рздвяна атрибутика, виготовлена майстром В.Шагалом.

У програм свята також змагання серед вдвдувачв музею на краще виконання колядки або щедрвки, майстер-клас з народного танцю та обрання кращо танцювально пари, обряди ворожння двчат.

Бля селянських садиб ХУ¶¶¶ та Х¶Х столття будуть вдтворен обряди колядування, щедрування, Маланки  фольклорними колективами з Кивщини: “Весел Укранц”, «Малиновий дзвн” с. ¶ванкович, “Дброва”  с. Гребнки Васильквського району, “Калина” с. Княжич Броварського району. На сценчнй площадц музею колядки та щедрвки виконають столичн фольклорн колективи, до яких приднаються гурти з Кивщини. Укранськ сльськ танц вдтворить етнографчний танцювальний гурт музею “Дам лиха закаблукам!”.

13 счня о 12 годин  у Нацональному музе народно архтектури та побуту Украни на експозиц “Середня Надднпрянщина” вдбудеться свято “Колядки. Щедрвки. Маланки”.

Комментариев нет:

Отправить комментарий